Oratorij 2019 – Imaš moč

Spoštovani starši, dragi otroci!

Kar navadili smo se že, da počitnice v naši župniji zaključujemo z oratorijem. Tudi kot pripravo na novo šolsko in veroučno leto. 

Tudi letos bo tako. Oratorijska zastava bo na jamboru vihrala zadnji teden avgusta.  

Verjamemo, da je še čas, da med počitniške in dopustniške aktivnosti Vaše družine uvrstite udeležbo na oratoriju.

Dnevno bo naš oratorij potekal med 9. in 15. uro; v tem času se bodo zvrstile različne oratorijske aktivnosti. Skupina animatorjev že odkriva vsebino in sporočilo oratorijske zgodbe, se uči himno, banse, načrtuje zanimive aktivnosti, ustvarjalne delavnice, športne igre – skratka, pripravlja tudi letos zanimiv oratorijski program.

V kolikor boste pred začetkom in po koncu uradnega dela oratorija potrebovali varstvo za svojega otroka, nam to sporočite oziroma označite na prijavnici.

Hvaležni vam bomo za vaš prostovoljni prispevek za udeležbo vašega otroka na oratoriju. Vsi prispevki bodo namenjeni izključno za potrebe oratorija.

Naj plačilo prispevka ne bo ovira za prijavo Vašega otroka na oratorij. Brez zadrege nas pokličite, zagotovo bomo našli pravo rešitev.

PRIJAVE ZA ORATORIJ

Obvestilu je dodana  prijavnica. Izpolnjene prijavnice lahko oddate v poseben nabiralnik pod korom v župnijski cerkvi ali pa pred samim oratorijem.

Predhodna prijava (do 31. 7. 2019) vašega otroka na oratorij nam bo v pomoč pri načrtovanju oratorijskih aktivnosti. Za takšen dogodek je potrebnih kar precej priprav. 

Prosimo, da udeležbo svojega otroka/svojih otrok na oratoriju do navedenega datuma sporočite:

Veseli bomo vaših predlogov in mnenj, ki jih lahko ravno tako pošljete na zgoraj navedeni naslov elektronske pošte oziroma sporočite po telefonu na številko, ki je ravno tako že zapisana zgoraj. Lahko pa jih enostavno napišete in list oddate v pripravljen nabiralnik.

V počitniško – dopustniških dneh boste lahko informacije o oratoriju našli v oznanilih oziroma na spletni strani župnije: www.cecilija.net – rubrika oratorij.

V kolikor boste želeli, pa vam jih bomo z veseljem sporočali tudi po elektronski pošti. Ekipa, ki pripravlja oratorij vam privošči prijetne in zanimive počitniško – dopustniške dni!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.