Obvestila

26. junij 2015

Vsem privoščimo zanimive, prijetne in brezskrbne počitnice, vašim staršem pa lepe dopustniške dni v vaši družbi. Pa nikar ne pozabimo na Boga – nikoli ni na počitnicah in vedno je vesel našega obiska.

 

01. junij 2015

Za nami je mesec maj, konec šolskega leta se hitro približuje. Obveščamo vas, da bo tudi letos oratorij v naši župniji zadnji teden počitnic, od 24. do 29. avgusta. Veš informacij najdete v zadnjih oznanilih. Skupina animatorjev, ki pripravlja letošnji oratorij, se že veseli enotedenskega druženja z vami. Prijavnice boste prejeli tudi pri verouku.

Letošnje veroučno leto bomo zaključili v nedeljo, 7. junija 2015. Po sveti maši ob 9.30 vam bodo kateheti razdelili spričevala.

 

01. maj 2015

Maj je znan kot najlepši mesec v letu. Pa tudi kot Marijin mesec, predvsem pa kot mesec šmarnic. S šmarnicami začenjamo že danes. Za otroke bodo vsak večer ob 18.uri. Tudi letos boste za vsak obisk šmarnic nagrajeni.Povabljeni ste, da se šmarnic udeležite čimvečkrat ter v čimvečjem številu. Da boste lažje obiskovali šmarnice, bo verouk v mesecu maju ob 17.15.

 

26.april 2015

Vsem veroučencem, ki ste že vrnili veroučna spričevala se zahvaljujemo za skrb. Tiste pa, ki jih še niste vrnili, bi radi spominili in spodbudili, da to storite čimprej.  Najbolje, da jih vrnete kar pri naslednji veroučni uri.

Želimo vam prijetne in zanimive počitniške dni.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.